ODE Yalıtım'ın Yeni Genel Müdürü Barış Haznedar oldu
ODE Yalıtım'ın, organizasyonel yapısını geleceğin ihtiyaçlarına uyumlu hale getirmek amacıyla başlattığı; kurumsal yönetimi güçlendirmeyi, daha çevik ve verimli bir işleyişi hedefleyen ‘Organizasyonel Dönüşüm Projesi' kapsamında, icradan sorumlu Genel Müdür pozisyonuna Barış Haznedar atandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü mezunu olan Haznedar, yüksek lisansını Georgia Institute of Technology'de tamamladı. Koç-Mentor, Yönetici Koçu, Değişim Yönetimi Lideri ve Yalın 6 Sigma Siyah Kuşak sertifikalarına sahip olan Haznedar, boya, kimya, hijyen ürünleri ve yapı malzemeleri sektörlerinde üretim, operasyon ve dönüşüm projelerinde önemli sorumluluklar üstlendi.
Jotun Boya, DSM Firmenich, GCP Applied Technologies, SCA, Betek Boya ve Umur Basım'da üst düzey yöneticilik yapan Haznedar, son olarak REPKON Şirketler Grubu'nda genel müdür olarak görev yaptı.
Kariyeri boyunca fabrikalardan bölgesel operasyonlara, dönüşümden iş mükemmelliği projelerine uzanan farklı alanlarda deneyim kazanan Barış Haznedar, şirketin sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda Türkiye'nin yanı sıra uluslararası pazarlardaki konumunu güçlendirmeye odaklanacak.
-
Samsung Galaxy Z Fold8 İstanbul Sokaklarında: Şehrin Yeni “hareketli” İletişim Yüzü
-
LC Waikiki Dijital Teknolojiler ve Yapay Zeka Okulu İle Çalışanların Yetkinliklerini Geliştiriyor
-
LG IFA 2026'da Yüksek Enerji Verimliliğini Daha Fazla Tüketiciye Ulaştırıyor
-
Yeni Dönemin Büyük Ekranlı Ders Arkadaşı: HONOR Pad X9b Max
-
0 -
0 -
0 -
0 -
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder
Benzer Haberler
-
Samsung Galaxy Z Fold8 İstanbul Sokaklarında: Şehrin Yeni “hareketli” İletişim Yüzü
03 Eylül 2026 00:46 -
LC Waikiki Dijital Teknolojiler ve Yapay Zeka Okulu İle Çalışanların Yetkinliklerini Geliştiriyor
03 Eylül 2026 00:41 -
LG IFA 2026'da Yüksek Enerji Verimliliğini Daha Fazla Tüketiciye Ulaştırıyor
03 Eylül 2026 00:29


