CarrefourSA İle Ortaklığını Yeniliyor
Carrefoursa tüm Türkiye şubeleri, soğutma sistemlerinin bakım ve onarım hizmetleri için Atalian ile anlaştı.

Atalian İzmir merkezli izleme ekibi ile 7 gün 24 saat boyunca 380 mağazanın uzaktan izleme hizmetini sağlıyor olacak. Atalian teknik ekibi Türkiye'de dev perakende zincilerine hizmet veriyor ve 1.300'den fazla süpermarkete ait soğutma gruplarının uzaktan izlenmesini sağlayan bir otomasyon hizmet ağı kurarak, teknik servis ve periyodik bakım faaliyetlerinin en verimli şekilde yönetilmesi sağlıyor.
Anlaşma hakkında görüşlerini paylaşan Atalian Servis Direktörü Ender Demirtaş “Soğutma sistemlerini Türkiye’deki en geniş uzaktan izleme aktivitesi ile izliyoruz ve iklimlendirme sistemlerini izleme verilerine göre yönetiyoruz.
Müşterimizle kurduğumuz geçmişe dayalı güven ilişkimiz, uzaktan izleme ve teknik alandaki uzmanlığımız ile CarrefourSA’yı yeniden kazanmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
-
Sürat Lojistik 24 Bin Ton Yükü 19 Saatte İndirerek Performans Rekoru Kırdı
-
Sürat Lojistik Tüm Operasyon Zincirini Uçtan Uca Dijital Ortama Taşıdı
-
2026 Yılında Güvenlik Yatırımlarının Lokomotifi Yapay Zeka Bulut ve Sensor Teknolojisi Olacak
-
HDI Sigorta İstanbul Maratonu’nda Lösemili Çocuklar İçin Koştu
-
0 -
0 -
0 -
0 -
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder




