Salı, 16 Nisan 2024
.
.
chevron_left chevron_right
Gündem

Geleneksel Bayram Hediyeleri Ticket Compliments İle Artık Dijital

Ticket Compliments, çalışanlarına bayram hediyesi vermek isteyen şirketler için ihtiyaca göre alışveriş yapma özgürlüğü tanıyan dijital ve klasik çözümler sunuyor.

Geleneksel Bayram Hediyeleri Ticket Compliments İle Artık Dijital

Şirketlerin çalışanlarına verdiği her özel gün hediyesinde olduğu gibi Ramazan Bayramı’nda da alışveriş özgürlüğü sunan çözümler çalışanları çok daha mutlu hissettiriyor.

Hizmet ve ödeme çözümleri alanının lider dijital platformu Edenred Türkiye’nin teşvik ve ödüllendirme kategorisindeki ürün ailesi Ticket Compliments ile şirketler, bu bayramda çalışanlarına ihtiyaca yönelik alışveriş yapma fırsatı tanırken hediye seçme, temin etme, taşıma, depolama ve dağıtmanın operasyonel yükü ve maliyetlerinden de kurtuluyor.

Ticket Compliments Kart, Ticket Market Kartı, CarrefourSA Kurumsal Hediye Kartı ve Money Pro Kart ile şirketlere hem dijital hem klasik kart seçenekleri sunan Ticket Compliments ayrıca satın alma oranına göre sağladığı indirimlere ek olarak SGK ve damga vergisinden muaf olması sebebiyle yüzde 39’a varan vergi tasarrufu ile de şirketlerin yüzünü güldürüyor.

Ramazan Bayramı yaklaşırken hizmet ve ödeme çözümleri alanının lider dijital platformu Edenred Türkiye’nin teşvik ve ödüllendirme kategorisindeki ürün ailesi Ticket Compliments hem dijital hem de klasik kart çözümleri ile şirketlere ihtiyaç duydukları hediye seçeneklerini sunuyor.

Ticket Compliments Kart, Ticket Market Kartı, CarrefourSA Kurumsal Hediye Kartı ve Money Pro Kart sayesinde şirketleri tek faturayla muhasebe işlemleri yükünden kurtarırken çalışanlara da ihtiyaçlarını istedikleri gibi karşılama olanağı tanıyan Ticket Compliments ürün ailesi satın alma oranına göre sağladığı indirimlere ek olarak SGK ve damga vergisinden muaf olması sebebiyle yüzde 39’a varan vergi tasarrufu ile de şirket bütçesine katkıda bulunuyor.

Temassız veya teması azaltan bu çözümler hijyen kaygısına da son veriyor. İhtiyacına göre alışveriş yapma imkanına kavuşan çalışanların ise motivasyonları ve şirkete duydukları bağlılık seviyesi yükseliyor.

Farklı zamanlarda tekrar bakiye yüklemeye uygun, Ticket Complimenst Kart, Ticket Market Kartı, CarrefourSA Kurumsal Hediye Kart ve Money Pro Kart’ın satın alma ve bakiye yükleme işlemleri Ticket Online platformu üzerinden 7/24 kolaylıkla yapılabiliyor.

Çalışanlar ise kart bakiyelerini tek seferde ve tek bir markada harcamak zorunda kalmadan diledikleri zaman, diledikleri markalardan diledikleri tutarda alışveriş yapabiliyor.

Ticket Market Kart ile 81 ilde bayram sofraları şenleniyor

Edenred’in Ticket Market Kartı sayesinde bayram hediyesi olarak gıda destek paketi vermek işverenler için kolaylaşıyor. Ticket Market Kartı, çalışanlara Türkiye’nin 81 ilinde anlaşmalı binlerce üye markette ihtiyaç ve tercihlerine göre alışveriş yapma imkanı sunuyor.

Kartın tercih edilme sebeplerinden en önemlisi ise QR kod ile mobil, temassız ve hijyenik ödeme fırsatı sunması. Kart numarası SMS ile gönderilerek dijital olarak da hediye edilebilen Ticket Market Kart’ın geçerli olduğu en yakın marketlerin listesine MyEdenred uygulaması ya da edenred.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor.

Tek kartla onlarca seçkin markadan alışveriş: Ticket Compliments Kart

Çalışanlar Ticket Compliments Kart ile Ramazan Bayramında da kendilerine veya sevdiklerine seçkin moda markalarından giysi, aksesuar ve ayakkabı alabiliyor.

İçerisinde Fashion ve Universal olarak iki ayrı cüzdan bulunduran Ticket Compliments Kart, tek kartla Altınyıldız, Ayakkabı Dünyası, Boyner, Hotiç, İpekyol, Mudo City, Mudo Concept, Süvari, Tepe Home, Twist ve YKM gibi birden fazla markadan indirim ve kampanya dönemleri de dahil olmak üzere alışveriş imkanı sunuyor. Ticket Compliments Kart’ı kullanabilmek için MyEdenred mobil uygulamasını cep telefonuna indirmek ve kartı uygulamaya eklemek yeterli oluyor.

Gıdanın tazesi ve yerlisi bayram sofralarında: CarrefourSA Kurumsal Hediye Kart

Edenred’in teşvik ve ödüllendirmeailesiTicket Compliments’ın bir diğer üyesi CarrefourSA Kurumsal Hediye Kart’ı tercih eden şirketler, çalışanlarının bayram sofralarını gıdanın tazesi ve yerlisi ile buluşturuyor. Dijital olarak da hediye edilebilen CarrefourSA Kurumsal Hediye Kartı’nı çalışanlar Türkiye’deki 600’den fazla CarrefourSA’da, online markette veya mobil uygulamada kullanabiliyor.

Money Pro Kart ile bayram neşesi ve bereketi çalışanlarınızın evine geliyor

Ticket Compliments ailesinin sunduğu bir diğer kurumsal çözüm Money Pro Kart ya da Dijital Alışveriş Kodu ile çalışanlar Ramazan Bayramı alışverişlerini ister Migros, MigrosJet, 5M Migros, Macrocenter’lardan ister online olarak Migros Sanal Market’ten gönüllerince yaparak bayramın neşe ve bereketini evlerine taşıyor.

Üstelik Money Kart’ın tüm özelliklerini de taşıyan Money Pro Kart, Money puan da kazandırıyor.

Etiketler:
Emoji ile tepki ver!
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • DAHA FAZLA SONUÇ YÜKLE