Mapic 25. Kez Kapılarını Açtı
Mapic açıldı.

3-15 Kasım tarihlerinde Fransa Cannes’da dünyanın en önemli perakende markalarının yanı sıra AVM yatırımcıları, masterfranchise’lar, mimarlar, tasarımcılar, eğlence yeri işletmecileri, brokerlar, tedarikçiler, şehirler ve ülkelerden oluşan 8 bin 500 katılımcıyı bir araya getirdi.
Uluslararası perakende ve gayrimenkul sektör temsilcilerine Türk perakende markalarını tek çatı altında tanıtmak için İHKİB (İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği) ve BMD (Birleşmiş Markalar Derneği) işbirliği ile oluşturulan sinerjinin de etkisiyle fuarda büyük adımlar atılması bekleniyor.
Özellikle TurkishBrands çatısı altında yer alan Avva, B&G Store, D’S Damat, İpekyol, Kiğılı, Hemington, Penti, Perspective ve Yargıcı gibi markaların yanı sıra Türkiye’nin öncü markaları toplantılar için hazırlıklara başladı ve stantla katılan firmalar arasında Polin, DofRobotics, Turkmall ve V–Countyerini aldı.
-
0
-
0
-
0
-
0
-
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder
Benzer Haberler
-
Türkiye Küresel Gıda Fuarcılığında Liderliğe Yürüyor: Foodist İstanbul Dünyanın İlk 3 Gıda Fuarı Arasında Konumlanacak
02 Ekim 2025 12:13 -
GROWTECH ANTALYA Startup Yarışması Yenilikçi Girişimlerin Önünü Açacak
19 Eylül 2025 00:13 -
Züccaciye Sektörünün En Büyük Uluslararası Fuarı Başlıyor
05 Eylül 2025 01:51