Seyidoğlu Gıda TEGV İle 400 Çocuğun Eğitimine Destek Oldu
Geleneksel lezzetlerin 70 yıllık üreticisi Seyidoğlu Gıda, eğitim desteği için bir iyilik hareketi başlattı. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Seyidoğlu Gıda arasında imzalanan protokolle, üretilen özel ambalajlı helvaların satışından elde edilen gelirin bir kısmı eğitime destek için bağışlandı.

Bu sayede 400 çocuğun eğitimine destek verildi. 1 yıldır devam eden kampanya yenilenerek 2026 sonuna kadar uzatıldı. Hedeflerinin 1000 çocuğa eğitim desteği vermek olduğunu ifade eden Seyidoğlu Gıda Genel Müdürü Mehmet Göksu:
“Firma olarak çocukların nitelikli eğitim almasını desteklemek için çalışmamızı 1 yıl daha uzattık. 400 çocuğun eğitimine destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. TEGV’i eğitim alanında yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyorum ve uzun yıllar çalışmalarına katkıda bulunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Seyidoğlu Gıda’nın “Bu Helvada İyilik Var!” sloganıyla başlattığı kampanya 1 yılını doldurdu. Bu kapsamda TEGV’in eğitim kurumlarından hizmet alan 400 çocuğun eğitimine katkı sağlandı.

İş birliği kapsamında ilk etapta 10 bin adet 500 gramlık helva üretilerek market zincirleri, satış noktaları ve tüm online satış platformlarında ürünler sergilendi. Helvaların satışından elde edilen gelirin bir kısmı TEGV’e bağışlanarak nitelikli eğitime destek çalışmalarına katkı sağlandı.
Satışı yapılan helvalar üzerine TEGV logosu ve bilgilendirme amaçlı QR kod yer aldı. 2004 yılı kasım ayında başlayan iş birliği protokolü düzenlenen törenle 2026 sonuna kadar uzatıldı. İmza töreninde konuşan Seyidoğlu Gıda Genel Müdürü Mehmet Göksu, “Firma olarak gücümüz yettiğince tüm yardım ve destek kampanyalarında, hep ilk sırada yer almaya çalışıyoruz.
Bu projeyle amacımız geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesine destek olmak ve toplumsal bir farkındalık oluşturmak. Türk kültüründe helva sadece bir tatlı değildir. Aynı zamanda iyi günde kötü günde, neşemizde ve kederimizde dağıtılan, derin kültürel anlamlar taşıyan bir semboldür.
Yardımlaşma ve bir arada olma geleneklerimizin vazgeçilmez bir parçası olan helvayı bu defa eğitime destek olmak için hayırlı bir amaç için üreteceğiz. 1 yıldır devam eden iş birliğinde elde edilen satış gelirlerini TEGV’e bağışlayarak, iş birliğimizi 2026 sonuna kadar uzattık. Bu kampanya ile yardımlaşma ruhunu toplumun geneline yayarak kampanyamıza tüketiciyi de dâhil etmek istedik” diye konuştu.
TEGV’in faaliyetlerinin eğitim alanında büyük önem taşıdığını ifade eden Göksu, “Eğitim faaliyetlerine gönül veren binlerce gönüllü neferin her birine yürekten teşekkür ediyoruz. Firma olarak bizler de çorbada tuzumuz olsun istedik. Bu destek kampanyasını uzun yıllar devam ettirmek ve ülkemizin geleceğine tüketicilerimizle el ele bir tuğla da biz koymaktan büyük onur duyacağız” ifadelerini kullandı.
TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı, proje için değerlendirmesinde şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl büyük bir heyecanla başlattığımız ‘Bu Helvada İyilik Var!’ projesinin gördüğü ilgi ve yarattığı etki, bizleri çok mutlu etti. Seyidoğlu Gıda’yla sürdürdüğümüz bu değerli iş birliği ile çocuklarımıza nitelikli eğitim desteği sunmaya devam ediyoruz.
Bu yıl da aynı heyecanla devam ederken, çocuklarımızın bilgiye, öğrenmeye ve kendilerini gerçekleştirmeye olan ihtiyaçlarını önceleyen eğitim programlarımızın ilgi görmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.
Seyidoğlu Gıda’nın eğitime sunduğu bu anlamlı katkı, sadece bugünün değil; geleceğin güçlü, üretken ve özgüvenli bireylerinin yetişmesine yapılmış önemli bir yatırım. Çocuklarımızın geleceğine katkı sunan ve bu yolda bize güç katan Seyidoğlu Gıda’ya teşekkür ediyor; iş birliğimizin uzun yıllar boyunca daha birçok çocuğumuza umut olmasını diliyorum.”
-
0 -
0 -
0 -
0 -
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder





