Bizim Toptan 2023 Yılında Mağaza Sayısını Artırarak Büyümesini Sürdürdü
Stratejik yatırımlarıyla büyümesini sürdüren Bizim Toptan’ın 2023 yılı konsolide cirosu 32,2 milyar TL’ye ulaştı.

Türkiye’nin en büyük ve yaygın toptan marketi Bizim Toptan, 2023 yılında yeni mağaza açılışları, genişleyen SEÇ Market ağı, g2m şirketinin devralınması ve güçlü teknolojik altyapısı ile 2,4 milyonun üzerinde tekil müşteriye hizmet vererek büyümesini sürdürdü.
Bizim Toptan’ın 2023 yılı konsolide cirosu 32,2 milyar TL, net karı ise 74,8 milyon TL olarak gerçekleşti.
Bizim Toptan, yıl boyunca 5 yeni mağaza açılışıyla yurt genelinde toplam 182 mağazaya ulaştı. Geleneksel esnafı modern markete dönüştürerek esnafı destekleyen bayilik iş modeline sahip SEÇ Market mağazalarının sayısı ise toplam 2 bin 747’ye yükseldi.
Bizim Toptan; SEÇ Market ile perakende kanalında büyürken, Ev Dışı Tüketim (EDT) kanalındaki gücünü de Yıldız Holding şirketlerinden g2m’yi devralarak genişletti.
g2m’nin 40 yılı geçen sektör tecrübesi, güçlü özel markalı ürün portföyü, geniş satış ve distribütörlük ağı ile beraber Bizim Toptan, EDT sektöründe açık ara lider konumuna ulaştı.
Hüseyin Balcı: “Hem EDT hem de perakendede daha çok müşteriye ulaşmak için ağımızı genişletmeyi sürdüreceğiz”.
Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı, 2023 yılının yatırım odaklı büyüdükleri bir yıl olduğunun altını çizerek şunları söyledi:
“Geçtiğimiz yıl çeşitli zorlukların pazarı etkilediği bir yıl oldu. Bu değişkenliğe rağmen büyümemizi ve mağaza ağımızı genişletmeyi sürdürdük.
Gerek mağaza sayısı gerekse de satış ve SEÇ Market’te büyüme hedeflerimizi gerçekleştirirken, 2,4 milyonun üzerinde aktif müşteriye hizmet verdik.
Yıl içinde g2m şirketini devralarak EDT stratejimiz için çok önemli bir gelişmeyi tamamladık.
Müşterilerimize daha iyi bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla dijital altyapımızda sürekli geliştirmeler yapıyoruz.
Yıl boyunca çeşitli indirim ve kampanyalarla ülke ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine önemli katkılar sağladık.
Hem EDT hem de perakendede daha çok müşteriye ulaşmak için yatırımlarımızı sürdürerek kaliteli ürün ve hizmetlerimizi en uygun fiyatlarla ülkemizin dört bir köşesine ulaştırmaya devam edeceğiz.”

-
Metro Türkiye Smart Chef İle Mutfaklara Kolaylık Hız ve Tasarruf Getiren Akıllı Çözümler Sunuyor
-
A101'den Patili Dostlara Yeni Bir Dünya: A101 Pati
-
Migros Bilim Ateşböceği Öğrenim Birimi Dördüncü Yılında da Deprem Bölgesindeki Çocuklarla Buluşuyor
-
Meyve ve Sebze Pestisit Kontrol Sonuçları Migros Uygulamasında
-
0 -
0 -
0 -
0 -
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder
Benzer Haberler
-
Metro Türkiye Smart Chef İle Mutfaklara Kolaylık Hız ve Tasarruf Getiren Akıllı Çözümler Sunuyor
21 Ekim 2026 00:33 -
A101'den Patili Dostlara Yeni Bir Dünya: A101 Pati
01 Ekim 2026 18:35 -
Migros Bilim Ateşböceği Öğrenim Birimi Dördüncü Yılında da Deprem Bölgesindeki Çocuklarla Buluşuyor
26 Eylül 2026 00:09




