Cuma, 03 Ekim 2025
.
.
chevron_left chevron_right
Yerel Marketler Ankara

Enflasyonla Topyekûn Mücadeleyi Destekliyor

Ankagross, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'na, yüzlerce üründe en az yüzde 10 indirim uygulayarak destek veriyor.

Enflasyonla Topyekûn Mücadeleyi Destekliyor

Ankara’da Mamak, Eryaman, Çayyolu, Boğaziçi, Elvankent ve Ayaş Yolu mağazası ile beraber 6 mağazası bulunan toplamda 97 kasa, 31.900 metrekarelik alanı ve “Çok Al, Az Öde” sloganıyla hizmet veren Ankagross; Hazine ve Maliye Bakanı tarafından başlatılan ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek veriyor.

Ankagross, üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek, yüzlerce üründe en az yüzde 10 indirim uyguladığını, birlik ve beraberlik anlayışı içinde milletimizin yanında olduklarını ve enflasyonla mücadele seferberliğine tam destek verdiklerini açıkladı.

Bölge: Etiketler:
Emoji ile tepki ver!
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • DAHA FAZLA SONUÇ YÜKLE