Türkiye CEO’su Mehmet Kozlu Oldu
ABD’nin Boston şehrinde bulunan Bentley Üniversitesi’nden mezun olan Mehmet Kozlu sektördeki kariyerine 2006 yılında Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi geliştiricisi Akiş GYO’da Proje Koordinatörü olarak başladı.

2010 yılından itibaren ise Türkiye’nin en büyük ticari gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketi Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’de sırasıyla İş Geliştirme Müdürü, Varlık Müdürü, Kiralama Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev aldı.
36 yaşında olan Mehmet Kozlu, 15 yılı aşkın sektör bilgisi ve tecrübesiyle Klepierre Türkiye’nin tüm yönetim süreçlerinden sorumlu olacak.
Klepierre hakkında:
Avrupa genelinde 140 alışveriş merkezinin yatırımcısı ve işletmecisi olan Klepierre; Türkiye’de ise, 255.000 metrekare kiralanabilir alana sahip 6 alışveriş merkezinin yatırımını üstlenmiştir.
Akmerkez’in (İstanbul) % 47’sine; Teraspark Alışveriş Merkezi’nin (Denizli) % 51’ine sahip Klepierre; bünyesinde bulundurduğu Tarsu (Mersin), Ada Adapazarı), Tekira (Tekirdağ) alışveriş merkezlerinin ise %100 yatırımcısıdır.
-
0
-
0
-
0
-
0
-
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder
Benzer Haberler
-
MallMark Downtown Bursa'nın Kiralama ve Yönetim Hizmetlerini Üstlendi
02 Eylül 2025 15:57 -
ECE Türkiye 14. Kez Ev Sahipliği Yaptığı Perakende ve Gayrimenkul Zirvesi'nde 25. Yılını Kutladı
09 Mayıs 2025 11:51 -
ART Brand Atelier İş Dünyası İçin 2025 Yılının 3 Önemli Gündem Maddesini Açıkladı
24 Aralık 2024 12:36