Çarşamba, 15 Ekim 2025
.
.
chevron_left chevron_right
Markalar Antalya

Tchibo Türkiye'ye Yeni Dağıtım Firması

Küresel Tedarik Zinciri, seçili Tchibo ve Davidoff marka kahve ürünlerini geleneksel kanal ve özel seçilmiş müşteriler başta olmak üzere binlerce noktaya ulaştıracak.

Tchibo Türkiye'ye Yeni Dağıtım Firması

Tchibo Türkiye Genel Müdürü Tuba Yapıncak yapılan iş birliği anlaşması hakkında şunları söyledi: “Son dönemde imza attığımız iş birliği anlaşmalarının arasında Küresel Tedarik Zinciri ile yaptığımız çalışmanın özel bir yeri var.

Çünkü Küresel ile yaptığımız iş birliği sayesinde, geleneksel müşteriler ve seçili özel noktalar gibi pek çok yeni kanalda maksimum bulunurluğa ulaşacağız. Tchibo Türkiye’nin büyüme stratejisinde kritik bir adım olan bu iş birlikteliğine imza attığımız için mutluyuz.”

Küresel Tedarik Zinciri Genel Müdürü Özer Gürbüz ise şunları söyledi: “Türkiye’de önemi ve kullanımı hızla artan akaryakıt istasyonları marketlerinde, özel seçilmiş noktalarda ve geleneksel kanal bayi çalışmalarında öncü bir firma olan Netlog Grup şirketi Küresel Tedarik Zinciri A.Ş. Tchibo markalarının fazlasıyla hak ettiği bulunabilirliği bu kanallarda sağlamak için tüm altyapısı, tecrübesi ve gücüyle seferber olacaktır.”

Bölge: Etiketler:
Emoji ile tepki ver!
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • DAHA FAZLA SONUÇ YÜKLE