Bilecik’te Bilgi Evi Açtı
Ercan Şirketler Topluluğu ve Bien Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan tarafından yaptırılan ‘’Bien Seramik Bilgi Evi’’ Bilecik Belediyesi’ne teslim edildi.

Bien Seramik Bilgi Evi’nin açılışında düzenlenen ‘’Çocuk Şenliği’’ ile proje kapsamında yer alan ''Çocuk Sosyal Tesisi'' 3 Şubat’ta hizmete açıldı.
Ercan Şirketler Topluluğu ve Bien Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan, üretim tesislerinin bulunduğu Bilecik’te Bilgi Evi yaptırdı. 3 Şubat Pazartesi günü düzenlenen ‘’Çocuk Şenliği’’ ile projede yer alan ‘Çocuk Sosyal Tesisi’ hizmete açıldı.
Açılış töreninde konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, konuşmasına Bien Kurucusu Nurullah Ercan’a teşekkür ederek başladı. Çocukların önemini vurgulayan Şahin, ‘’Benim için hizmet çocuklara yapılan hizmettir.
Bilecik halkına her alanda hizmet sunuyoruz fakat hep belirttiğim gibi öncelik çocuklarımız için yapılan hizmettir. Bu proje gibi önümüzdeki dört yıl boyunca çocuklarımız için daha birçok proje yapmayı planlıyoruz.
Çünkü çocuklarımızın akılcı bir eğitim almasını önemsiyoruz. Düşünen, geliştiren, sorgulayan çocuklar yetiştirirsek ülkemiz çağdaş, modern bir ülke olacaktır. Biz Bilecik’te buna öncülük etmek istiyoruz.
Bu konuda Bilecik halkının da bizleri destekleyeceğinden eminiz. Bu tür birimleri tüm mahallelerimize getireceğiz’’ dedi. Başkan, konuşmasının ardından tesisin tüm alt yapısını gerçekleştiren ve bu binayı Bilecik’e kazandıran Sayın Nurullah Ercan’a teşekkür plaketi sundu.
Başkan Şahin’in ardından duygularını dile getiren Bien’in kurucusu Nurullah Ercan, ‘’1998’den beri Ercan Topluluğu olarak bölgedeyiz. 23’üncü yılın içindeyiz. Bu süreçte gece gündüz çalışarak şirketlerimizi büyütmeyi hedefledik ve Bilecik halkına iş yeri desteği sağlamak için uğraştık.
Biz de artık Bilecik’li sayılırız. Bugün bölgede üç fabrika olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bölge halkına da sosyal desteğimiz olsun diye bu tesisi kurduk. Bilecek halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi.

Açılan Çocuk Sosyal Tesisi, 3-6 yaş arasında 50 çocuğa hizmet verecek. İçinde oyun alanlarının bulunduğu 3 ayrı sınıftan oluşan çocuk sosyal tesisine ek olarak binada birçok etüt merkezi, engelli vatandaşlara özel bölüm ve yetişkinler için de bir sosyal tesis yer alıyor.
Açılışa Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Ercan Şirketler Topluluğu ve Bien Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan ve Bien çalışanları katıldı.
-
Samsung Galaxy Z Fold8 İstanbul Sokaklarında: Şehrin Yeni “hareketli” İletişim Yüzü
-
LC Waikiki Dijital Teknolojiler ve Yapay Zeka Okulu İle Çalışanların Yetkinliklerini Geliştiriyor
-
LG IFA 2026'da Yüksek Enerji Verimliliğini Daha Fazla Tüketiciye Ulaştırıyor
-
Yeni Dönemin Büyük Ekranlı Ders Arkadaşı: HONOR Pad X9b Max
-
0 -
0 -
0 -
0 -
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder
Benzer Haberler
-
Samsung Galaxy Z Fold8 İstanbul Sokaklarında: Şehrin Yeni “hareketli” İletişim Yüzü
03 Eylül 2026 00:46 -
LC Waikiki Dijital Teknolojiler ve Yapay Zeka Okulu İle Çalışanların Yetkinliklerini Geliştiriyor
03 Eylül 2026 00:41 -
LG IFA 2026'da Yüksek Enerji Verimliliğini Daha Fazla Tüketiciye Ulaştırıyor
03 Eylül 2026 00:29


