Çarşamba, 24 Nisan 2024
.
.
chevron_left chevron_right
Gündem İstanbul

Melek Özgül Azaklı'nın "Görsel Mağazacılık" Kitabı Okuyucuyla Buluştu

Perakendede amaç satışı artırmak mı, ürünü en iyi ve en doğru şekilde sergilemek mi, yoksa her ikisi birden mi? Melek Özgül Azaklı’nın kaleme aldığı “Görsel Mağazacılık – Perakendede Etkili Vitrin Tasarımı ve Mağaza İçi Sergileme Yöntemleri” isimli kitap, Literatür Yayıncılık tarafından yayınlandı. “Görsel Mağazacılık”, araştırma, keşfetme, planlama, yorumlama, yürütme ve yaratma konusunda okuyucuya rehberlik ediyor, ticari düşünme sanatının inceliklerine değiniyor.

Melek Özgül Azaklı'nın "Görsel Mağazacılık" Kitabı Okuyucuyla Buluştu

Melek Özgül Azaklı’nın kitapseverlerle buluşturduğu “Görsel Mağazacılık - Perakendede Etkili Vitrin Tasarımı ve Mağaza İçi Sergileme Yöntemleri”, mağazacılıkta ilham veren tasarımları konu ediniyor.

Perakende sektöründe farkındalık yaratmayı, sektörde görev alan yöneticilere ve yeni başlayan ekip üyelerine yol göstermeyi, sektörel deneyimleri örnekleriyle aktarmayı amaçlayan kitap; aynı zamanda sektörde görev alan satış, görsel pazarlama ve mağaza yöneticilerinin gelişimine ve eğitimine katkıda bulunma ve farklı bir bakış açısı kazandırma adına da önemli bir misyon üstleniyor.

106 renkli fotoğraf ve 59 çizimle zenginleştirilmiş görsel anlatımı, kaliteli bir baskıyla sunan kitapta, Perakendede Görsel Mağazacılık, Perakendede Görsel Planlama, Tasarım Kuralları ve Stratejileri, Görsel Düzenleme Teknikleri, Mağaza Alan Stratejileri, Yaratıcılığın Yansıması Vitrinler ve Etkin Manken Kullanımı bölümleri yer alıyor.

İçeriğinde ilham veren çalışmalara, sektörde deneyim sahibi kişilerin röportaj ve çalışmalarına yer veren “Görsel Mağazacılık - Perakendede Etkili Vitrin Tasarımı ve Mağaza İçi Sergileme Yöntemleri”, farklı bakış açısı ile tüm görsel teknikleri ve çözümlemeleri, aşamalarıyla birlikte
okura sunuyor. Kitap, bunu yaparken ticari bakış açısının sanata ve tasarıma nasıl yansıdığını da net bir şekilde ortaya koyuyor.

Bölge: Etiketler:
Emoji ile tepki ver!
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • DAHA FAZLA SONUÇ YÜKLE