Perakende Satış Hacmi Yıllık Yüzde 0,8 Azaldı
Sabit fiyatlarla perakende satış hacmi (2015=100) 2020 yılı Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,8 azaldı.

Aynı ayda gıda dışı satışlar (otomotiv yakıtı hariç) %2,8, otomotiv yakıtı satışları %0,9 azalırken, gıda, içecek ve tütün satışları %3,0 arttı.
Perakende satış hacmi yıllık değişim oranı (%), Haziran 2020

Perakende satış hacmi aylık %16,5 arttı
Sabit fiyatlarla perakende satış hacmi 2020 yılı Haziran ayında bir önceki aya göre %16,5 arttı. Aynı ayda gıda, içecek ve tütün satışları %1,9, gıda dışı satışlar (otomotiv yakıtı hariç) %24,8, otomotiv yakıtı satışları %23,4 arttı.
Perakende satış hacmi aylık değişim oranı (%), Haziran 2020

Perakende ciro yıllık %9,3 arttı
Cari fiyatlarla perakende ciro 2020 yılı Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,3 arttı. Aynı ayda gıda, içecek ve tütün satışları %18,2, gıda dışı satışlar (otomotiv yakıtı hariç) %9,9 artarken, otomotiv yakıtı satışları %6,2 azaldı.
Perakende ciro yıllık değişim oranı (%), Haziran 2020

Perakende ciro aylık %20,6 arttı
Cari fiyatlarla perakende ciro 2020 yılı Haziran ayında bir önceki aya göre %20,6 arttı. Aynı ayda gıda, içecek ve tütün satışları %5,1, gıda dışı satışlar (otomotiv yakıtı hariç) %26,3, otomotiv yakıtı satışları %43,4 arttı.
Perakende ciro aylık değişim oranı (%), Haziran 2020

-
TeklifimGelsin Hedef Portföy'ün Kurduğu Girişim Sermayesi Yatırım Fonu İle Yatırım Yolculuğunda Yeni Adımlar Atıyor
-
Ibrahim Hayatuddini HSBC Bank A.Ş. Finans’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olarak Atandı
-
OKX TR'nin Haftalık Bülteni Alphas Yayımlandı
-
Papel'den Güvenli Dijital Ödemelerde Bir İlk: “Yüz ile Ödeme”
-
0 -
0 -
0 -
0 -
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder
Benzer Haberler
-
TeklifimGelsin Hedef Portföy'ün Kurduğu Girişim Sermayesi Yatırım Fonu İle Yatırım Yolculuğunda Yeni Adımlar Atıyor
06 Kasım 2025 13:54 -
Ibrahim Hayatuddini HSBC Bank A.Ş. Finans’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olarak Atandı
06 Kasım 2025 13:16 -
OKX TR'nin Haftalık Bülteni Alphas Yayımlandı
29 Ekim 2025 11:51




