Kyocera’dan Yeni Ürün
Kyocera, 5 yeni MFP ürününü piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Kyocera’nın ürün portföyüne katılan ECOSYS M3655idn, ECOSYS M3660idn, TASKalfa 3212i, TASKalfa 4012i ve TASKalfa 307ci model çok fonksiyonlu fotokopi makineleri, kullanıcılara dijital dönüşüm çağının giderek yaygınlık kazanan mobil çalışma ortamında ihtiyaç duyacakları bağlantı seçeneklerini sunuyor. Mobil baskı ve tarama işlevlerine sahip yeni Kyocera MFP’ler; iOS ve Android işletim sistemleri için Kyocera Mobile Print, Apple AirPrint, Google Cloud Print ve Mopria (Android) uygulamalarını destekliyor.
Fotokopi, baskı, tarama ve opsiyonel faks işlevlerinin yanı sıra Kyocera’nın akıllı çözüm platformu HyPAS’a standart olarak sahip olmaları ve genişletebilir kağıt kapasiteleri ile yeni Kyocera ürünleri, işletmelere has özellikler ve iş akışları doğrultusunda yüksek ölçüde özelleştirilebiliyor.

Kyocera Bilgitaş Turkey Doküman Çözümleri A.Ş. İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Türkay Terzigil yeni MFP ürünlerini; “günümüzün daha hızlı ve yoğun hale gelen çalışma yaşantısının ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayacak ve işletmelerin doküman yönetimi kapasitelerini artıracak maliyet dostu, güçlü ve akıllı ofis yapısıyla uyumlu ürünler” olarak tanımlıyor.
-
Heyhotel AI Gastronomi Dünyasında İletişimi Doğrudan Aksiyona Çeviriyor
-
Kaspersky Kaybolan Telefonlar İçin 5 Adımlı Güvenlik Planını Paylaşıyor
-
Geçiş Kontrol Yönetiminde Yeni dönem: Akıllı Telefonlar Dijital Anahtara Dönüşüyor
-
Vertiv Üretim Tabanlı ve Bütünleşik Altyapı Çözümlerindeki Kapasitesini Artırmak İçin BMarko Structures'ı Satın Aldı
-
0 -
0 -
0 -
0 -
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder




