Pazar, 04 Mayıs 2025
.
.
chevron_left chevron_right
AVM İzmir

18 Ekim’de Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, Hilltown AVM’de birçok dünya markasını da ilk kez aynı çatı altında buluşturacak.

18 Ekim’de Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor

40’ı kafe ve restoran olmak üzere 200’den fazla markaya ev sahipliği yapacak Hilltown Karşıyaka’da ulusal ve uluslararası gurme lezzet markaları özel bir atmosferde buluşacak.

Açık ve kapalı alan konseptiyle tüketicilerin yaşamına dokunmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, zengin peyzaj alanları, nilüfer çiçekleriyle donanmış biyolojik ve su animasyonlu havuzlarıyla yeni bir buluşma noktası olacak.

Rönesans İnşaat tarafından 90 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projede, 68 bin metrekare kiralanabilir alan, 2.750 araç kapasiteli otopark ve 7 sinema salonu bulunacak.

Hilltown Karşıyaka ayrıca, 250 metrekaresi su temalı oyuncaklar olmak üzere toplam 2 bin metrekare oyun alanıyla, İzmir’in en eğlenceli çocuk parklarından birine ev sahipliği yapacak.

Bölge: Etiketler:
Emoji ile tepki ver!
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • DAHA FAZLA SONUÇ YÜKLE